IniciNoticiesCulturaAvui es presenta a Barcelona una nova edició del Festival Zero que...

Avui es presenta a Barcelona una nova edició del Festival Zero que arribarà a Tordera el 8 i 9 de Març

El Festival Zero té la voluntat d’interpel·lar al públic jove amb propostes no convencionals i temàtiques  de rabiosa actualitat.

Avui es presenta a Barcelona, una nova edició del festival Zero amb la participació del Teatre Clavé.

El Festival Zero té la voluntat d’interpel·lar al públic jove amb propostes no convencionals i temàtiques  de rabiosa actualitat. És un festival que acosta al públic, als equipaments escènics, elimina la distància entre intèrprets i públics i persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals.

Sota aquests paràmetres, la setena edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa.  Ens en dona més detalls la vicepresidenta del Teatre, Carme Fernàndez.

Carme Festival zero

“VOLEM QUE ELS ADOLESCENTS VAGIN AL TEATRE”

La programació arribarà a Tordera el divendres 8 i dissabte 9 de Març amb els següents  espectacles:

LA FESTA: Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

LADY PANDA: LADY PANDA neix com a metàfora per explorar l’abisme de les polaritats humanes, la confusió social i l’impacte del pas dels anys.

SOLO: L’hàbitat natural de qualsevol pallasso és l’escena, amb el seu públic.

Així mateix, amb la voluntat de fomentar la implicació i participació del públic en el festival i fer especial incidència en la creació de públic, cada espai escènic organitza activitats complementàries al voltant del Festival Zero; com ara tallers, performances o sessions de dinamització prèvies i/o posteriors als espectacles.

L’abonament pels tres espectacles és de 18 euros. Les entrades ja es poden reservar al Teatre Clavé o al 93.765.05.72

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES