IniciNoticiesEsportsLa Federació Catalana de Motociclisme premia al torderenc Hugo Urbano

La Federació Catalana de Motociclisme premia al torderenc Hugo Urbano

Amb només 6 anys ha quedat campió de Catalunya en la modalitat promo RACC E 2.5 i en la modalitat Mx-E 2.5

El passat mes de gener, la Federació Catalana de Motociclisme va celebrar la gala anual de premis dels Campions de Catalunya de Motociclisme al Teatre Municipal de Balaguer. L’acte va ser tot un èxit, ja que va comptar amb més de mil assistents al llarg dels 4 blocs de gala. Entre aquests assistents, va pujar a recollir el doble premi de campió el torderenc Hugo Urbano. Amb només 6 anys ha quedat campió de Catalunya en la modalitat promo RACC E 2.5 i en la modalitat Mx-E 2.5 (motocròs elèctric) on va començar a competir l’any passat. L’Hugo va visitar El Show dels Esports i va detallar els premis que ha guanyat amb molt d’esforç aquesta temporada.

Hugo Urbano 1

“mai m’he rendit”

De cara a la pròxima temporada, el jove torderenc participarà en 3 categories, amb la novetat que competirà en una d’elles a nivell nacional. Ho avançava la seva mare, la Coral.

Hugo Urbano 2

L’acte de Lliurament de Premis va comptar amb la presència, d’entre altres autoritats, del President de la FCM, Tato Prat; de la Paera en Cap de Balaguer, Lorena González; del Diputat d’Esports i Salut Pública de la Diputació de Lleida, Òscar Martínez i de la Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES