IniciNoticiesSalutEl CAP Tordera mantindrà el servei de pediatria malgrat la reestructuració anunciada...

El CAP Tordera mantindrà el servei de pediatria malgrat la reestructuració anunciada per Salut

El conseller de Salut ha assegurat que l’atenció als infants està garantida i ha afirmat que cap centre d’assistència primària que té ara un pediatre el perdrà

El pediatre que treballa actualment en un ambulatori ho continuarà fent, sense cap mena de canvis, tot i el nou model pediàtric que el conseller Manel Balcells està desplegant al territori. Un nou model, recordem, basat en equips de pediatres i infermeres que garantiran el servei als infants a cada unitat territorial i no pas a cada centre d’assistència primària, que ha estat el model seguit fins ara.

El conseller de Salut ha assegurat que l’atenció als infants està garantida i ha afirmat que cap centre d’assistència primària que té ara un pediatre el perdrà.

Bancells

“el que canviarà serà que els pediatres formaran part d’un equip”

El nou model hauria de servir, segons el conseller, per atreure més pediatres a l’atenció primària i facilitar la cobertura de professionals (per exemple quan hi ha una baixa) d’un centre a un altre, perquè seran del mateix equip. Actualment, el 36% dels metges que atenen a pediatria són metges de família i no pediatres. I això es voldria revertir atraient més metges que trien l’especialitat de pediatria a quedar-se a l’atenció primària i no hospitalària, com passa ara.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES