IniciNoticiesEntitatsVetus Liber es reivindica com una associació sense ànim de lucre

Vetus Liber es reivindica com una associació sense ànim de lucre

La seva presidenta, Gemma Rodríguez, assegura que “els llibres no tenen preu” i que, per tant, “no és una llibreria de vell”

Vetus Liber s’ha reivindicat a l’entrevista de La Teranyina com una associació sense ànim de lucre. Vetus recupera els llibres usats i els hi dona una segona vida. Es recolza sobretot en donacions, tant de llibres com d’aportacions simbòliques de diners. A l’espai dedicat a les entitats de Tordera, la seva presidenta, Gemma Rodríguez, emfatitza que no hi ha cap benefici econòmic en l’activitat i que és tot voluntari.

Vetus Liber 1

“Jo no venc res, tot són donacions”

Per altra banda, Vetus Liber promou activitats com presentacions de llibres d’autors locals, tot amb entrada gratuïta. A més, l’associació s’ha encarregat de renovar la biblioteca de l’Esplai de la Gent Gran.

Pel que fa a les novetats de l’espai, l’Institut Lluís Companys i l’Ajuntament de Tordera estan creant més “minibiblioteques”, un servei de llibres de segona mà que està, de moment, està repartit en quatre parcs del municipi (la zona del bosc de les escoles, el Parc d’Inditex, la zona de la Mullera i Arborètum). La previsió és que durant la primera quinzena de març estigui tot enllestit i, aleshores, Vetus Liber s’encarregarà de mantenir-les al dia.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES