IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera suma la tercera victòria consecutiva i...

El sènior masculí del CEEB Tordera suma la tercera victòria consecutiva i el CPTordera aconsegueix un punt d’or contra el CHP Sant Feliu

El Tordera A d’escacs també va guanyar a casa contra el Gerunda B, la resta de primers equips no van poder tancar la jornada esportiva amb victòria abans de l’aturada en el calendari de competició

El cap de setmana esportiu ens deixa 3 equips que van sumar punts i 3 que van perdre. Comencem per les bones noticies. El sènior masculí del CEEB Tordera va guanyar el segon derbi consecutiu, aquest cop contra el Lloret. Els torderencs es van imposar a la pista del rival per 76 a 83. Gràcies al parcial de 10 a 31 del primer quart i els 31 punts de l’últim, l’equip va poder sumar la tercera victòria seguida a segona catalana de bàsquet.

En hoquei patins, el CPTordera afrontava diumenge un partit molt complicat contra un rival directe a l’OK Lliga Plata Nord, el Sant Feliu. Els torderencs havien de fer front a la baixa del capità, Pablo Torres, sancionat per acumulació de targetes, i de Marc Calvache, operat recentment. Amb aquest context, els joves amb una mitjana d’edat de 18,9 anys, van fer un pas endavant i van plantar cara al Sant Feliu, sumant un punt d’or (1-1).

El Tordera A del Club Escacs Tordera va guanyar a casa contra el Gerunda B per 6 a 3.5 a la ronda 3 de la Segona Divisió de la Lliga d’Escacs.

Els resultats negatius de la jornada esportiva els tenim en futbol, bàsquet femení i futbol sala. El CFTordera es col·loca el tercer per la cua després de perdre el derbi contra el Cal Aguidó per 3 a 1. Els locals van aprofitar les dimensions petites del camp per generar perill en accions de pilota aturada. I així va ser en els 3 gols. El Cal Aguidó va començar marcant al minut 19. Al 32, David Serrano feia l’empat a 1, però abans del descans, els locals s’avançaven en el marcador. No va ser fins al minut 89 que va sentenciar el partit amb el definitiu 3 a 1.

El CEEB Tordera Uni Girona va caure a la pista del CB Andratx per 72 a 58. Partit que era important guanyar per encarrilar la permenència a LF2. Però les torderenques es van veure superades per l’efectivitat de les locals. Ara se situen desenes empatades amb el Lleida i l’Aranguren Multibasket.

Finalment, en futbol sala, el Futsal Tordera va perdre el derbi contra l’Hostalriquenc per 9 a 5. És la tercera derrota a la lliga que els situa segons a 7 punts del Vilafant.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES