IniciNoticiesSocietatDiumenge finalitza el període d’inscripció per participar al Carnestoltes 2024

Diumenge finalitza el període d’inscripció per participar al Carnestoltes 2024

La rua tindrà lloc el dia 10 de febrer i sortirà des del Parc de la Sardana.

La Regidoria de Festes, a través de la Comissió de Festes, ja treballa en l’organització de la festa del Carnestoltes.

Les inscripcions es podran formalitzar fins diumenge 4 de febrer de 2024, preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament fins les 00:00h, o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’ajuntament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, amb el formulari normalitzat. No s’admetrà cap inscripció fora d’aquest període.

La concentració de tots els participants serà a les 16:00h de la tarda, en aquesta franja horària el jurat farà una primera valoració de les disfresses. També se’ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc ben visible durant tota la rua.

La cercavila de disfresses començarà a les 17:30h des del C/Puigvert, passarà per la plaça Lluís Companys, C/Maragalls i finalitzarà al pavelló dels Països Catalans on tindrà lloc l’acte de lliurament de premis i just després, sessió de música amb DJ Miki Pujol fins les 22:00h. Aniol Canals és el regidor de festes.

Carnestoltes

“el canvi de recorregut era una demanda de les mateixa entitats”

Com cada any, la rua estarà dividida en diverses modalitats i premis. l’Ajuntament donarà ajudes econòmiques per les comparses (petites i grans) amb i sense carrossa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES