IniciNoticiesComerçKave Home ven la nau de Tordera a la logística alemanya Aquila...

Kave Home ven la nau de Tordera a la logística alemanya Aquila Capital

La transacció s’ha dut a terme a través d’una operació de venda i arrendament.

 Aquila Capital Southern European Logistics (ACSEL) ha formalitzat l’adquisició del centre logística de Kave Home a Tordera de 53.000 m2 de superfície. Es tracta del primer actiu logístic a Espanya d’aquest fons alemany, la transacció del qual es va dur a terme a finals de l’any passat, i amb què el fons s’assegura actius en fase d’explotació (AuM) a Itàlia, Portugal i Espanya, els seus tres mercats objectius. A més, aquesta adquisició és una de les operacions més importants per volum de l’any al país d’un sol actiu logístic.

La compra ja és operativa i Aquila Capital ha arribat a un acord d’arrendament de 15 anys amb Kave Home. 

A la primera fase del centre logístic de Kave Home s’ha construït una nau de 53.000 metres quadrats de superfície útil, equipada amb 59 molls de càrrega i plaques fotovoltaiques per autoabastiment elèctric. La segona fase, programada per iniciar el 2025, preveu la construcció d’una nau addicional de 40.000 metres quadrats.

Amb l’estratègica venda de la seva plataforma logística, Kave Home garanteix un contracte de lloguer a llarg termini, alliberant així recursos que donaran suport al seu robust pla d’expansió. Aquest any, la companyia té prevista l’ampliació de la seu corporativa a Sils (La Selva). A més, en l’àmbit industrial, Kave ha adquirit una planta de mobles a Yecla (Múrcia) i n’ha expandit una altra de tapisseria al mateix lloc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES