IniciNoticiesEsportsLa majoria de primers equips juguen a casa, amb l’excepció del CPTordera...

La majoria de primers equips juguen a casa, amb l’excepció del CPTordera que disputarà dos partits a Galicia

Tots els partits els podreu seguir al Youtube de Ràdio Tordera

Nou cap de setmana esportiu pels primers equips de Tordera. La majoria jugaran al municipi, com per exemple, el CFTordera que afrontarà la jornada 16 de lliga rebent la visita del Torroella. Els torderencs segueixen sense guanyar i ja estan obligats a sumar punts cada partit per assegurar-se la permanència a segona catalana. El duel començarà a les 17 de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i a aquest enllaç al canal de Youtube.

A les 17:30h en el pavelló dels països catalans es disputarà el partit entre el sènior masculí del CEEB Tordera i el CB Guíxols (quart classificat). El conjunt ara dirigit per Marc Alonso afronta el duel adaptant-se al nou rumb de l’equip.

Seguidament, el CEEB Tordera Uni Girona també jugarà al pavelló municipal. Les torderenques després de tancar la primera volta amb victòria, obriran la segona contra l’Ibaizabal, rival directe a la classificació. Aquest partit de LF2 començarà a les 20h de la tarda i es podrà seguir en directe pel CanalFEB.

En hoquei patins, el CPTordera tancarà la primera volta i obrirà la segona a Galicia. Dissabte visita la pista del Dominicos a les 19:30h, i diumenge, el Calvo Escola Lubiáns a les 12:30h. Tots dos equips estan a la part baixa de l’OK Lliga Plata Nord, per això, l’objectiu es tornar a Tordera amb els 6 punts. 2 enfrontaments que oferirà l’emissora a través de la 107.1FM i el canal de Youtube:

Finalment, diumenge també juga a domicili el Futsal Tordera contra el líder de la categoria, el Vilafant. Els torderencs estan segons a la classificació i buscaran la victòria per col·locar-se en primera posició. El partit serà a les 11:00h del matí.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES