IniciNoticiesEsportsMarc Alonso nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera

Marc Alonso nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera

Després de 2 anys sabàtics allunyat de les pistes de bàsquet, Alonso torna a Tordera per agafar el relleu d’en Xavier Isarn a la banqueta

Marc Alonso és el nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera. Així ho ha confirmat ell mateix en una entrevista a El Show dels Esports, ja que feia unes setmanes que el tornàvem a veure ajudant a l’equip femení de LF2. Després d’un mal inici del sènior masculí del CEEB Tordera a segona catalana, que els ha portat a les últimes places de la classificació, la directiva ha apostat per ell per capgirar aquesta situació. Alonso ha estat 2 anys desconnectat del bàsquet i ara torna a casa seva per agafar el relleu d’en Xavier Isarn, fins ara entrenador del primer equip. El nou tècnic es mostra motivat amb aquest repte.

Marc Alonso 1

“quan t’estimes el club toca remar en una direcció”

Segons Alonso ha sigut fàcil adaptar-se a la plantilla perquè ja coneixia a la majoria dels jugadors. L’objectiu de tots és la permanència.

Marc Alonso 2

Ara, Marc Alonso està instaurant noves disciplines, nous horaris i entrenaments que combinen la part física amb la tàctica. Ell mateix apuntava quin joc espera aconseguir.

Marc Alonso 3

En 12 partits, l’equip està en dotzena posició amb 16 punts amb un balanç de 4 victòries i 8 derrotes. Aquest dissabte juguen al pavelló dels països catalans contra el CB Guíxols Porta Ferrada a les 17:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES