IniciNoticiesEsportsNeix l’entitat Ciclisme Tordera

Neix l’entitat Ciclisme Tordera

El Ciclisme Tordera l’han creat 6 torderencs que han decidit recuperar la tradició que sempre hi ha hagut al poble, amb la voluntat que es consolidi una entitat envers el ciclista

Ja és una realitat el naixement del Ciclisme Tordera. En el nostre municipi, amb la massa social que es dedica al ciclisme, es trobava a faltar que hi hagués a Tordera una entitat per ajudar i per ser un punt d’unió i de referència. El Ciclisme Tordera l’han creat 6 torderencs, amants d’aquest esport, que han decidit recuperar la tradició que sempre hi ha hagut al poble amb la voluntat que es consolidi una entitat envers el ciclista. En David Campal, membre de la junta, exposava la idea principal.

Ciclisme Tordera 1

“tothom pot ser soci, ja sigui perquè fa bicicleta de carretera, mountain bike, gravel, elèctriques, enduro o la gent que surt amb els seus fills”

Tot va començar sent un grup d’amic i ara ja són una entitat que agrupa qualsevol tipus de ciclisme. En parla, Joan Ribas, president del Ciclisme Tordera.

Ciclisme Tordera 2

La cursa de bicicletes de la Festa Major i la ruta per les ermites de Tordera són sortides que estaran dins el programa d’activitats.

Ciclisme Tordera 3

Els interessats en formar part del Ciclisme Tordera es poden posar en contacte a través de les xarxes socials com Instagram o via correu electrònic cliclismetordera@gmail.com. També els membres de la junta van comentar que aviat es farà una sessió informativa presencial per presentar el projecte.

2 COMENTARIS

  1. Bon dia

    Tinc 64 anys, m’he jubilat. M’interessa sortidetes curtes de montanya per coneixa natura i esmorzar cortet.

    Aún existe este club. El mail parece que no existe.
    Hay algún teléfono o forma alternativa de contactar?

    Gracias

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES