IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tornen a les competicions tots els primers equips...

Aquest cap de setmana tornen a les competicions tots els primers equips de Tordera

El CFTordera i el CPTordera jugaran dissabte a casa contra l’Ordes i el Sant Jaume d’Olot, respectivament, i el sènior femení del CEEB Tordera ho farà diumenge contra les cuers del grup

Després d’aturar-se totes les competicions per les festes de Nadal, aquesta setmana es recupera l’activitat esportiva de tots els equips torderencs. Tots jugaran al nostre municipi entre dissabte i diumenge, menys el sènior masculí del CEEB Tordera que visitarà la pista del Sant Adrià, demà a les 16h de la tarda.

El CFTordera ja ha deixat enrere els resultats negatius del 2023. El nou any l’estrenarà al municipal d’esports contra el Sant Jaume d’Olot. Els torderencs estan obligats a guanyar, sí no volen caure en el descens. El partit començarà a les 17:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el segon canal de Youtube.

A les 18:30h saltaran al Parroquial el CPTordera i l’Ordes, el proper rival dels torderencs en la jornada 10 a l’OK Lliga Plata Nord. L’objectiu és sumar els 3 punts si o si contra els equips gallecs, que ara mateix ocupen les últimes posicions a la lliga. L’enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

El diumenge, el CEEB Tordera Uni Girona tancarà la primera volta a Lliga Femenina 2 al pavelló dels Països Catalans. L’equip de Marc Delemus rep la visita de l’Azulejos Moncayo Helios, les cuers de la categoria. Una victòria aproparia a l’equip a la permanència. Ho comentava dins El Show dels Esports, el tècnic torderenc.

Delemus helios

“és una final per elles, ja que arriben en una dinàmica negativa”

El duel començarà a les 12:30h i es podrà seguir pel CanalFEB.

Finalment, en futbol sala destaca el partit del Futsal Tordera contra el Tossa, que es jugarà dilluns a les 21:00h al Parroquial. El conjunt torderenc està segon a la lliga, amb 9 victòries i només 1 derrota.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES