IniciNoticiesEsportsDiumenge un centenar de patinadores participaran en el tradicional festival organitzat per...

Diumenge un centenar de patinadores participaran en el tradicional festival organitzat per la secció de patinatge del CPTordera

Les graderies del Parroquial s’ompliran a partir de les 17:00h per gaudir de les patinadores de l’entitat torderenca i dels convidats. L’entrada té un preu de 3 euros i es podrà adquirir el mateix dia

Aquest proper diumenge 14 de gener la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza el tradicional festival de patinatge que any rere any omple les graderies del Parroquial. Degut a les obres en el pavelló a l’estiu, no es va poder fer ni per Festa Major, ni en el mes desembre. Així doncs, malauradament, en el 2023 no es va poder organitzar el festival anual. Tot i això, per aquesta ocasió, les patinadores han preparat unes coreografies per nivells de temàtica de por. Ho avançava el delegat de l’entitat torderenca, Josep Romaguera.

Romaguera festival 1

Hi participaran totes les alumnes de l’entitat i també altres clubs i patinadores professionals. En total, passaran pel festival un centenar de patinadores. Romaguera detalla alguns dels convidats.

Romaguera festival 2

“sempre hem apostat per patinadors joves que van sortint”

L’acte començarà a les 17:00h de la tarda. Les entrades tindran un preu de 3 euros i es podran adquirir una hora abans del festival al mateix pavelló.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES