IniciNoticiesEsportsEl Club d’Escacs de Tordera ja coneix el calendari de la lliga...

El Club d’Escacs de Tordera ja coneix el calendari de la lliga catalana on competiran 3 equips

L’entitat torderenca tindrà representació a Segona Divisió, a Primera Categoria i a Tercera Categoria, i debutaran aquest any el diumenge 21 de gener

Aquest cap de setmana s’organitzen dos tornejos que donen el tret de sortida a la nova temporada 2024 d’escacs. Primer, el dissabte al matí, al recinte de Fabra i Coats de Barcelona s’organitza una nova edició del Campionat de Catalunya per Parelles Mixtes. I just l’endemà, diumenge 14 de gener, tindrà lloc les quatre Copes territorials com a fase prèvia de la Copa Catalana d’Escacs.

Les seus de les fases prèvies de la Copa Catalana són:

  • Copa Lleida: Bellpuig (Urgell)
  • Copa Barcelona: Rubí (Vallès Occidental)
  • Copa Tarragona: El Vendrell (Baix Penedès)
  • Copa Girona: Platja d’Aro (Baix Empordà)

El Club d’Escacs de Tordera participarà a la Copa Girona. Aquest torneig és la prèvia de l’inici de la Lliga on els diferents equips dels clubs catalans comencen a escalfar motors de cara la setmana que ve. La Federació Catalana d’escacs ja ha publicat el calendari de partides on competiran els 3 equips torderencs. En parla el president de l’entitat, Rafel Angelats.

Rafel Angelats lliga

“cada diumenge a Tordera, en el local Emili Vendrell jugarà un dos equips”

L’equip de Segona Divisió està dins el Grup Girona i es trobarà amb el Sant Cugat B, Sant Adrià, Bisbal Empordà, Olot B, Cerdanyola B, Mataró, Sant Martí, Figueres B i Gerunda B. La primera ronda del Tordera serà el diumenge 21 de gener contra el Figueres B.

L’equip de primera categoria està dins de la territorial de Girona i s’haurà enfrontar a l’Alt Empordà, Figueres D, Vilobí, Peons de Tossa, Blanes, Lloret, Cassà, Gerunda C i Olot C. La primera ronda del Tordera B serà el diumenge 21 de gener contra els Peons de Tossa. L’equip de tercera categoria està dins de la territorial de Girona al grup Sud on hi ha el Blanes C, Vilobí B, Palafrugell B, Hostalric B, Cassà B, Platja d’Aro D i Blanes D. La primera ronda del Tordera C serà el diumenge 21 de gener a Palafurgell.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES