IniciNoticiesEsportsL'aturada nadalenca passa factura al CEEB Tordera Uni Girona que perd el...

L’aturada nadalenca passa factura al CEEB Tordera Uni Girona que perd el primer partit de l’any contra el Viladecans a LF2

Les locals van ser superiors a un Tordera que ha estat 3 setmanes sense entrenar i això va fer que les torderenques no fessin un bon partit i acabessin perdent per 81 a 59

El sènior femení del CEEB Tordera ja ha iniciat el 2024. Ni en el cap de setmana de reis les noies han descansat a LF2. Ahir al migdia, les torderenques van visitar la pista del Viladecans on van encaixar la primera derrota de l’any per 82 a 59. Les locals van ser superiors en un partit on el Tordera només va plantar cara en el primer quart. En el segon, el control del partit es va decantar a favor del Viladecans que es va mostrar més fort i cohesionat. Per contra, el Tordera va estar tou en defensa i amb errors en atac. La segona part, la dinàmica va ser la mateixa.

Després de 3 setmanes sense entrenar per l’aturada de les vacances de Nadal, el conjunt torderenc només va entrenar la setmana passada, i l’enfrontament va demostrar que els hi falta molt ritme. De fet, Marc Delemus, entrenador femení del Tordera, comenta que a l’equip va faltar-li nivell competitiu.

Marc Delemus Viladecans

“ha ESTAT una derrota dura perquè m’esperava més del meu equip”

La derrota situa al conjunt torderenc en novena posició amb 17 punts al grup B de Lliga Femenina 2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.