IniciNoticiesSocietat5 carrosses formaran part de la Cavalcada de Reis aquesta tarda

5 carrosses formaran part de la Cavalcada de Reis aquesta tarda

Coneguem ara alguns detalls de com serà la rua de Reis d’aquesta tarda, que començarà a les 18:00 hores al Parc de la Mullera on hi ha instal·lat el Campament Reial des d’ahir.

Sabem que hi haurà 5 carrosses. Es tracta d’una carrossa per cada Rei, pel ros, el blanc i el negre, una carrossa per l’àngel i una pels regals i els caramels que anirà al final de recorregut per raons de seguretat.

El regidor de festes, Aniol Canals, ho comenta.

Aniol carrosses 1

L’Ajuntament i la Comissió de Festes han estat treballant activament perquè tot estigui enllestit per aquesta tarda. Sobre com serà cada carrossa, en podem fer ja alguns apunts.

Sabem, per exemple, que els Reis han demanat que siguin còmodes perquè venen de molt lluny i aquesta nit tindran molta feina passant per cada llar a portar els regals. El rei ros, que segons sembla és el més exigent, ha demanat que tot tingui un to groc-daurat i verd. El rei negre s’ha decantat pel vermell i el lila. El rei blanc s’ha inspirat en el mar i ha triat el color blanc i el color blau. Tot plegat molt lluent i amb molta llum.

La comissió de festes també ha rebut l’encàrrec del vestuari que jugarà amb aquests colors, tant per ses majestats com pels patges que els acompanyen. El seguici de cada rei va a conjunt. Ses majestats han fet arribar totes les talles i models a temps perquè el vestuari es pugui confeccionar. Hi haurà dos patges a cada carrossa, 3 a cada banda i els patges de la darrera carrossa que repartiran els caramels.

Aniol carrosses 2

“Els patges van vestits com al rei al qui acompanyen”

Durant el recorregut, els reis i la seva comitiva repartiran prop de 400 quilos de caramels sense gluten i sense lactosa. Per raons de seguretat, es demana paciència, hi haurà caramels per a tothom.

La sortida de la cavalcada de Reis començarà a les 18:00h des del Parc de la Mullera i passarà pel Camí Ral, la plaça de la Concòrdia fins a arribar al darrere de la plaça de l’Església. Des d’aquest punt els Reis es desplaçaran a peu fins a l’Ajuntament on des del balcó faran la tradicional salutació a tots els nens i nenes. Seguidament, els Reis entraran a l’església a fer l’Adoració i la rebuda personalitzada a tots els nens i nenes que vulguin saludar-los.

Aniol recorregut

“hi ha un petit canvi al recorregut perquè sortim del campament reial”

Recordem que fins a les 18:00 hores hi ha temps per visitar al campament reial al Parc de la Mullera des d’on sortirà la rua.

Ràdio Tordera oferirà tots els detalls de la cavalcada a través de les xarxes socials en diferents formats perquè tothom ho pugui seguir. L’emissora està de celebració perquè tot just aquests dies celebra el seu 42è aniversari i ha decidit celebrar-ho amb tota la ciutadania.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES