IniciNoticiesEsportsLa “Crematorrons” dona el tret de sortida al 25è aniversari del Memorial...

La “Crematorrons” dona el tret de sortida al 25è aniversari del Memorial Josep Barceló

La cursa, organitzada pel CF Tordera i l’ajuntament, va aplegar 126 participants

La segona edició de la “Crematorrons” va donar el tret de sortida al 25è aniversari del Memorial Josep Barceló. Dissabte va tenir lloc una cursa que, segons el president del CF Tordera, Dani López, va servir per passar una “jornada de germanor” i “cremar els excessos de les festes de Nadal”. López agraïa la col·laboració de l’ajuntament i definia la diada com “espectacular”.

(balanç crematorrons 1)

“Ha sigut una jornada espectacular i el balanç és molt positiu”

Per altra banda, el president del CF Tordera reivindicava l’acte com un esdeveniment d’inici del 25è Memorial Josep Barceló.

Balanç crematorrons 2

“La idea és fer diferents actes que posin publicitat a aquest torneig”

L’any passat es va celebrar la primera edició i va comptar amb 209 inscrits. La cursa, però, comptava com a prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2023 i estava promoguda per una empresa externa.

La II Crematorrons va començar i acabar al Camp Municipal d’Esports de Tordera. Va ser un recorregut de 10 km que es podia fer corrent o bé caminant i que resseguia el Riu Tordera direcció l’ermita de Sant Tou.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.