IniciNoticiesSocietatTordera començarà l’any amb una Festa al pavelló dels Països Catalans

Tordera començarà l’any amb una Festa al pavelló dels Països Catalans

Una de les novetats d’aquest any es la recuperació del sistema d’entrada lliure sense haver de fer una reserva prèvia. L’aforament serà limitat i controlat tenint en compte totes les mesures de seguretat. Des del consistori es recorda la necessitat de moderació per aconseguir que la festa sigui segura per a tothom.

Tot apunt per donar la benvinguda al nou any a la Festa gratuïta que organitza l’Ajuntament de Tordera. La celebració forma part d'”Un Nadal d’Emocions” d’aquestes les festes nadalenques. La festa serà al pavelló dels Països Catalans. 

El regidor de festes, Aniol Canals, ho comenta.

Aniol entrada lliure

“L’entrada serà gratuïta amb control d’aforament”

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta i hauran de presentar la corresponent autorització escrita.

També podeu aconseguir les vostres autoritzacions fins avui divendres 29 de desembre a les oficines de Serveis Personals al matí i per la tarda en el Casal de Joves. 

Una de les altres novetats de la festa la trobem en el cartell d’actuacions. Enguany, els torderencs DJ Pau Murner i DJ Sípia seran els encarregats d’amenitzar la festa des de l’escenari de l’esdeveniment. A banda, enguany la festa pren una nova dimensió: sorpreses des de l’escenari i al final de l’espectacle.

Un dels aspectes més importants, segons el regidor, és aconseguir que la festa sigui segura i tothom sigui responsable i eviti els excessos.

Aniol festa segura

“que hi hagi moderació”

El servei de guarda-roba i les barres de bar seran gestionades per entitats del municipi. 

La festa començarà a la una de la matinada i està prevista que s’allargui fins a les 5:30h. Com a novetat d’enguany, dues xurreries estaran instal·lades a l’avinguda dels Països Catalans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES