IniciNoticiesSocietatEls Mossos d’Esquadra i Policia Local detenen dues persones per estafar més...

Els Mossos d’Esquadra i Policia Local detenen dues persones per estafar més de 38.000 euros a un client d’un local de Tordera on s’exerceix la prostitució

El van obligar a consumir cocaïna i altres drogues per tal d’alterar la seva voluntat i poder fer transferències bancàries sense el seu consentiment

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir, el 15 de desembre, dues persones de 65 i 38 anys com a presumptes autores d’un delicte d’estafa.

Un home va denunciar que al mes de juliol va anar, voluntàriament, a un local on s’exerceix la prostitució, a Tordera. Un cop a dins, i després de beure una consumició, es va començar a trobar malament i a veure alterada la seva capacitat de decisió.

Al dia següent va adonar-se que havia fet transferències per valor de 38.669 a euros a diferents comptes bancaris. Recorda que dues noies del local li van agafar el seu dit per a què desbloquegés el telèfon mòbil i fins i tot el van fer trucar a la seva entitat bancària per a què canviés el codi PIN per poder operar per internet.

Paral·lelament va fer-se una analítica i va descobrir que al seu organisme tenia restes de cocaïna, morfina i benzodiazepines, que li havien fet prendre a l’interior del local.

El dia 15 de desembre, agents dels Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la Policia Local de Tordera, del Cos Nacional de Policia i d’Inspecció de Treball, van dur a terme una entrada administrativa al local on van detenir dues persones relacionades amb l’estafa i van intervenir 28 dosis de cocaïna com les que van fer prendre a la víctima. També van aixecar dues actes administratives per tinença d’haixix i d’una defensa extensible i dos esprais de defensa.

A més, es van identificar 3 persones que es trobaven en situació irregular dins del territori i es va iniciar el procediment d’expulsió amb el Cos Nacional de Policia.

Després de declarar en seu policial, els investigadors van deixar les dues persones detingudes en llibertat amb el compromís de presentar-se davant del jutjat en cas que ho requereixi.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES