IniciNoticiesEsportsEl CFTordera espera que el 2024 porti millors resultats

El CFTordera espera que el 2024 porti millors resultats

El primer equip va començar l’any fent història classificant-se per primer cop a la fase d’ascens a primera catalana, i tanca l’any en dinàmica negativa després de sumar només 3 victòries en 14 jornades

El primer equip del CFTordera tanca un 2023 per oblidar. L’any va començar de la millor forma amb l’equip lluitant per entrar en les posicions de playoff després d’una remuntada històrica al camp de la Unió Girona. Els torderencs, amb dos jugadors menys i en només 16 minuts, van aixecar un 2 a 0 en contra. Aquesta victòria i l’empat en l’última jornada de lliga contra el Gironès Sàbat, van permetre que el conjunt del CFTordera, fes història, per primer cop amb el nou format de competició, disputessin un playoff d’ascens a primera catalana. A partir d’aquí, no es va guanyar cap partit de la fase del playoff.

Un cop finalitzada la temporada 22-23, diferents jugadors van deixar l’equip, entre ells els de la Kings League, i la plantilla es va renovar sobretot amb jugadors joves de la casa, i amb la incorporació d’un nou entrenador. Malauradament, la dinàmica negativa va seguir i Adam Fontes encara no ha trobat la fórmula per evitar els errors individuals que cada partit es repeteixen ni l’estil de joc adient a la plantilla. Escoltem l’entrenador del Tordera en el darrer partit de l’any.

Adam Fontes final 23

“pots jugar com vulguis, però al final el futbol és concentració”

Els torderencs només han guanyat 3 partits en 14 jornades i no sumen els 3 punts des de la jornada 7 de lliga. Un tancament d’any dolent que situa a l’equip en zona de descens a segona catalana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES