IniciNoticiesEsportsEl CF Torderenc tanca l’any imposant-se per 1 a 6 als veterans...

El CF Torderenc tanca l’any imposant-se per 1 a 6 als veterans Tordera Sant Andreu en el derbi de futbol d’empreses

Els dos equips es troben en dinàmiques diferents i 8 punts els separen a la classificació

El dissabte a la tarda el primer camp del municipal d’esports va viure un nou derbi entre el CF Torderenc i el Sant Andreu-Veterans CFTordera. Dins del grup A de la lliga de futbol d’empreses, els dos conjunts torderencs es van enfrontar en la jornada 11 de lliga. La primera volta encara no ha acabat i els dos equips arribaven a l’enfrontament amb dinàmiques diferents. El Torderenc es va imposar clarament amb un 1 a 6. L’entrenador del Torderenc, Josep Mercader, destaca que no s’esperaven guanyar amb aquest resultat i que al final va ser una jornada rodona.

Mercader derbi 1

“no havíem aconseguit mai aquest resultat contra ells”

Mercader apunta que el seu equip va ser superior.

Mercader derbi 2

El Torderenc tanca l’any en sisena posició amb 17 punts després d’aconseguir 5 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Per la seva part, el Sant Andreu té 9 punts i està en penúltima posició amb 3 victòries i 8 derrotes. Segons Josep Mercader els dos equips estan en dinàmiques diferents.

Mercader derbi 3

La propera jornada serà el 13 de gener.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.