IniciNoticiesSocietatTordera organitza el 17 de desembre un mercat solidari a favor de...

Tordera organitza el 17 de desembre un mercat solidari a favor de la Marató de TV3

Hi haurà tretze punts en els quals les associacions col·laboraran amb la causa

El diumenge 17 de desembre La Marató de TV3 dedicarà la 32a edició a la salut sexual i reproductiva, un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Tordera donarà un any més suport a la Marató de TV3 organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions locals recullen fons per a la Marató. Enguany, de 9:00h a 14:00 hi haurà tretze punts repartits entre la plaça 1 d’Octubre, el Pont de ferro, la Fira de Nadal i la cantonada del Condis, en els quals diferents associacions col·laboraran amb la causa solidària (Associació del Voluntariat, La Nostra dansa, Penya Barcelonista, Cafeteria Canales, Cercle Astronòmic, Geganters, Pere Cot, Dones de Tordera, Foto Club, Ignasi Iglesias, Esquerra Republicana, Esplai el Garbell i Associació de Famílies Especials de Tordera).

El regidor de Participació Ciutadana, Rafa Delgado, insta la ciutadania a col·laborar.

Delgado marató

“Recomanem que vinguin, és una tradició important a Tordera i sempre s’ha donat una gran resposta”

Per altra banda, durant el dia s’organitzaran diverses activitats emmarcades en la programació nadalenca i la Marató. A les 9:00h es farà una Marxa per la Marató organitzada per l’Associació de Veïns de la Urbanització de Sant Daniel. Serà una caminada de 13km apte per totes les edats per les pistes forestals que envolten Sant Daniel. De 10:00h a 14:00h hi haurà l’observació del sol a la plaça 1 d’Octubre a càrrec del Cercle Astronòmic. A les 11:00h es durà a terme el Festival de Twirling al pavelló dels Països Catalans. Ja a la tarda, a partir de les 18:00h Pere Cot acollirà la Quina “La Caldera” al carrer del Doctor Fleming (38, baixos). L’Associació de Veïns de Sant Pere tancarà la jornada amb el Pessebre Vivent de les 18:00h a les 20:00h als voltants de l’ermita de Sant Pere.

Des de fa 23 anys, el poble de Tordera ha participat amb la causa solidària. L’any passat es van recaptar prop de 3.000 euros. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES