IniciNoticiesEsportsJuan Ayllón del Club Escacs de Tordera es proclama campió d’escacs Llampec...

Juan Ayllón del Club Escacs de Tordera es proclama campió d’escacs Llampec a la Territorial de Girona

A part de la competició individual, l’entitat torderenca iniciarà la temporada d’escacs al gener amb 3 equips, un més que l’any passat

A principis d’aquest mes de desembre, el jugador del Club d’Escacs de Tordera, Juan Ayllón, es va proclamar campió d’escacs Llampec de la Territorial de Girona. Ayllón va aconseguir una puntuació molt bona d’un 8,5. També van participar en Lluís Puigdemont i en David Martos, tots dos van quedar a mitja taula. En Rafel Angelats, president de l’entitat torderenca, es mostrava content per aquest nou títol individual.

Rafel Angelats 1

A part de la competició individual, el Club Escacs de Tordera fa unes setmanes ja va avançar que tenien la intenció d’incorporar un equip més de competició dins les seves files. Després de l’assemblea anual amb els membres del club, s’ha aprovat que hi hagi 3 equips per aquesta temporada 2024 que comença al gener. En Rafel Angelats comenta que els equips ja estan inscrits.

Rafel Angelats 2

A hores d’ara el club té 31 llicències amb la possibilitat d’ampliar 4 més fins que es tanqui el termini a finals d’any. Respecte a l’any passat hi ha hagut un increment d’altes, sobretot de gent jove. Angelets detalla en quina divisió competirà cada equip.

Rafel Angelats 3

Pròximament, la federació ha de publicar el calendari de la competició que començarà al gener i s’allargarà fins al març.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES