IniciNoticiesEsportsDerrotes del CEEB Tordera Uni Girona i el CPTordera en els penúltims...

Derrotes del CEEB Tordera Uni Girona i el CPTordera en els penúltims partits de l’any

En bàsquet, les noies van perdre 57 a 47 contra el Femenino Alcorcon, i en hoquei patins, el Cerdanyola va emportar-se la victòria al Parroquial per 4 a 7

Cap de setmana esportiu que ha coincidit amb el pont de la Puríssima i la majoria de primers equips han descansat per l’aturada de les competicions. Només el CEEB Tordera Uni Girona i el CPTordera han disputat partits, els penúltims de l’any. Tots dos equips van perdre. En hoquei patins, el Cerdanyola visitava el Parroquial després d’encadenar dues jornades sense guanyar i amb l’objectiu de no perdre de vista el líder de l’OK Lliga Plata Nord, el Vilafranca. Els visitants no van fallar i van sumar la victòria per 4 a 7. Partit que es va posar de cara pels torderencs en els primers 2 minuts de joc amb el gol de Dani Treccagnoli, però això va fer despertar al Cerdanyola, juntament amb errors locals en defensa, que va arribar al descans amb un 1 a 4 en el marcador. A la represa, el CPTordera va desaprofitar una falta directa per retallar distàncies, que, per contra, va suposar el cinquè gol del Cerdanyola. A la segona oportunitat de falta directa, Pablo Torres no va fallar per posat el 2 a 5. Minuts més tard, els visitants sentenciaven el partit amb dos gols més. Ja no van servir de res els 2 últims gols dels germans Torres que van tancar el marcador amb el definitiu 4 a 7. Els torderencs tanquen el penúltim partit de l’any en vuitena posició.

El CEEB Tordera Uni Girona visitava la pista del Femenino Alcorcon de Madrid per disputar la jornada 10 de Lliga Femenina 2. Les torderenques van perdre per 10 punts de diferència, 57-47. El partit va ser igualat en tots els quarts, però al final els detalls van decantar la balança a favor de les locals. Amb aquesta victòria, les madrilenyes es col·loquen per sobre les torderenques a la classificació, però amb els mateixos punts, igual que el Multibasket. Tots 3 equips empatats a 14 punts.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.