IniciNoticiesEntitatsPere Cot comença el tradicional joc de la Quina

Pere Cot comença el tradicional joc de la Quina

El 25 de desembre, faren una gran Quina, amb el nom de “Quina QUINA”. Es durà a terme al Pavelló Municipal dels Països Catalans

Enguany l’ACR Pere Cot farà 27 anys que organitza la Quina per les festes de Nadal i per tant ja s’ha convertit en una de les tradicions nadalenques del nostre poble.

La Quina tindrà lloc des del dia 2 de desembre al dia 1 de gener, tots els dissabtes, diumenges i festius, amb excepció del dia 24 i 31 de desembre. L’horari serà a partir de les 18h al nostre local situat al cr. Dr. Fleming 38.

Tanmateix, i com a nou repte, el dia 25 de desembre, farem una gran Quina, amb el nom de “Quina QUINA”. Es durà a terme al Pavelló Municipal dels Països Catalans, on es donaran grans premis i estarà amenitzat amb espectacle i servei de bar.

Les butlletes es podran adquirir anticipadament mitjançant Entràpolis. A partir del 4 de desembre les primeres 100 entrades tindran un cost de 10€, les 100 següents a 11€ i a partir d’aquestes es vendran a 12€. També es podran comprar el mateix dia al preu de 12€, a partir de les 18:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES