IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona necessita l’escalf de l’afició per retrobar-se amb...

El CEEB Tordera Uni Girona necessita l’escalf de l’afició per retrobar-se amb la victòria a Lliga Femenina 2

No és l’únic primer equip de Tordera amb aquest repte. El Club Patí Tordera visita la pista de l’Olot amb l’esperança de tornar amb els 3 punts després de les dues derrotes, i el CFTordera juga a casa contra el Quart

Cap de setmana esportiu que comença dissabte amb dos enfrontaments a Tordera. A les 17h de la tarda, el municipal d’esports acollirà la jornada 13 de lliga entre el CFTordera i el Quart. Els torderencs necessiten sumar ja els 3 punts per encara amb tranquil·litat els dos últims partits de l’any. El partit el podreu seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

A la mateixa hora, a les 17:00h, però al pavelló dels països catalans es disputarà la jornada 9 a Lliga Femenina 2. El CEEB Tordera Uni Girona rep la visita del Castelló que arriba quart a la classificació. Les torderenques estan novenes després de les últimes 3 derrotes. El duel l’oferirà el CanalFEB.

El primer equip del Club Patí Tordera té l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria a la pista de l’Olot en què serà la jornada 7 a l’OK Lliga Plata Nord. Els de la Garrotxa estan 2 punts per sota a la classificació respecte a els torderencs. L’enfrontament serà demà a les 19:30h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el Youtube. El diumenge, 3 de desembre, el sènior masculí del CEEB Tordera visiten la pista del CB Vilassar de Dalt a les 17:45h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES