IniciNoticiesRegidoriesEl format de venda anticipada per la Festa de Cap d’Any al...

El format de venda anticipada per la Festa de Cap d’Any al pavelló encara està a l’aire

Es mantindrà l’aforament de 1500 persones, però hi ha possibilitats que s’eliminin les entrades

L’Ajuntament de Tordera i Protecció Civil ja estan fent els preparatius per la festa de Cap d’Any al pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans. L’any passat, com a novetat, es va instaurar la venda anticipada d’entrades, ja que la normativa obligava a fer un pla de seguretat i limitar l’aforament a 1500 persones, el que va provocar que molts torderencs es quedessin sense entrada. El cap de Protecció Civil de Tordera, Joan Bascuñana, admet que encara no se sap com es gestionarà la situació.

Bascuñana entrada

“S’havia plantejat que aquest any no hi hagués entrades, però tot s’està preparant”

Bascuñana també va recordar que, si res canvia, la Cavalcada de Reis mantindrà la ruta habitual, és a dir, començant a l’Avinguda dels Països Catalans, passant per tot el Camí Ral, la plaça de la Concòrdia i finalitzant el recorregut a la plaça de l’Ajuntament. Respecte a l’aforament, el cap de Protecció Civil assegura que no serà un inconvenient.

Bascuñana cavalcada

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES