IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona, el CPTordera i el CFTordera tornen a...

El CEEB Tordera Uni Girona, el CPTordera i el CFTordera tornen a caure en els seus enfrontaments del cap de setmana

Només el sènior masculí del CEEB Tordera trenca la ratxa negativa de resultats amb una victòria a casa contra el Quart

El cap de setmana esportiu ens ha deixat 3 derrotes i només una victòria dels primers equips de Tordera. El sènior masculí del CEEB Tordera va aconseguir trencar la ratxa negativa de resultats que havien enfonsat a l’equip a la penúltima posició de la classificació. La victòria contra el CB Quart a casa per 67 a 61 va ser ajustada en un partit molt igualat gràcies a una bona primera part dels torderencs. Ara l’equip masculí està dotzè amb un partit menys.

El conjunt femení del CEEB Tordera va tornar a ensopegar contra un dels rivals més forts del grup B de Lliga Femenina 2. El Domusa Teknik es va imposar amb facilitat a les torderenques per 77 a 49. Van estar tot el partit per darrere en el marcador, poc efectives i al descans ja perdien per 23 punts de diferència. Un resultat molt difícil de capgirar a la segona part contra un equip local amb una plantilla molt sòlida que té una jugadora americana. L’equip de Marc Delemus acaba la jornada en novena posició.

La jornada de diumenge va tornar a ser negativa per dos conjunts. Al migdia va jugar el CPTordera al Parroquial davant la millor entrada d’aficionats de la temporada. Tot i aquest gran ambient, els torderencs no van poder fer res contra un Vilafranca molt superior, amb una plantilla amb molta experiència i que proposa un molt bon joc. El partit va començar malament pels locals en veure com el Vilafranca es posava amb el 0 a 3 en el marcador, després d’un error greu del Tordera en defensa i d’una blava dubtosa que va ensenyar l’àrbitre a Marc Calvache i que el Vilafranca no va desaprofitar. Nico Torres de penal obria la llauna per marxar al descans amb l’1 a 3. A la represa, el Tordera retallava distància amb el gol de Pablo Torres, però l’alegria durari poc amb el doble de Marc Palau. Quan faltava un minut per acabar el partit, novament Pablo faria pujar de falta directa el definitiu 3 a 5.

El CFTordera va tancar la tarda de diumenge amb una nova derrota al camp del Porqueres (2-0). L’equip suma 5 partits sense guanyar. Tot just començar l’enfrontament i amb el Tordera encara fred, el Porqueres s’avançava dues vegades en el marcador en els 10 primers minuts. A partir d’aquí, els torderencs van pujar una marxar i van portar el domini del partit amb la possessió i ocasions, però el marcador no es mouria.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.