IniciNoticiesSocietatTordera acull fins diumenge el Gran Recapte d’aliments

Tordera acull fins diumenge el Gran Recapte d’aliments

L’objectiu és aconseguir donacions que permetin distribuir aliments bàsics, a través del centre de distribució de tots.

Tordera es prepara per una nova edició del Gran Recapte d’aliments. Sota l’eslògan “Alimenta el que importa”, la 15a edició del Gran Recapte es durà a terme el divendres 24 i el dissabte 25, i a Tordera també s’allarga fins el diumenge 26 en un format mixt, amb donacions econòmiques (que es podran realitzar fins el 30 de novembre), o donacions físiques d’aliments als establiments col·laboradors.  A Tordera es pot donar al Bon Àrea, Condis i el supermercat del 24h. Segons la presidenta del voluntariat de Tordera, Domi Lorenzo també gestionaran els supermercats Bon Àrea i Spar de Palafolls i el Carrefour de Santa Susanna. Lorenzo assegura que tot el que es recollí anirà al centre de tots de Tordera.

Gran recapte 1

“tots els aliments aniran al centre de Tordera”

La presència de voluntariat als establiments és un element essencial del Gran Recapte. Per a aquesta edició El Banc dels Aliments estima que necessitarà de la col·laboració de més de 1.100 persones voluntàries a les poblacions del Maresme amb l’objectiu d’aconseguir donacions que permetin distribuir aliments bàsics, a través de les entitats socials, a milers de persones del nostre entorn en situació de vulnerabilitat. Tal com explica el delegat del Gran Recapte al Maresme, Cesar Vilagrà, els dos grans objectius prioritaris de l’acció són d’una banda, reunir menjar per a cobrir les necessitats dels torderencs i maresmencs en situació de pobresa durant els propers 3 mesos i, de l’altra, sensibilitzar la població sobre el problema.

Gran recapte

El difícil escenari que es planteja per a l’any 2024, quan es preveu que el canvi de model en el programa d’entrega d’aliments de la Unió Europea provoqui que 200.000 persones a Catalunya deixin de rebre suport en l’alimentació, fan més necessari que mai que el Gran Recapte, mitjançant el suport i l’empenta del seu voluntariat, assoleixi uns resultats excel·lents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES