IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el CEEB Tordera Uni Girona buscaran la victòria a...

El CFTordera i el CEEB Tordera Uni Girona buscaran la victòria a domicili per trencar la ratxa negativa de resultats

Nova oportunitat pels primers equips de Tordera per retrobar-se amb la victòria. El CPTordera ho farà al Parroquial i el sènior masculí del CEEB Tordera al pavelló dels països catalans.

Demà dissabte els dos conjunts del CEEB Tordera disputen els seus partits de lliga. L’equip masculí ho farà al pavelló dels països catalans a les 17:30 de la tarda contra el CB Quart després de la suspensió del partit la setmana passada. El visitant es troba en dotzena posició per sobre els torderencs.

Per la seva banda, l’equip femení del CEEB Tordera es desplaça a Guipúzcoa per disputar la jornada 8 a Lliga Femenina 2. L’enfrontament serà a les 18h de la tarda contra el Domusa Teknik, equip que està segon i encadena 6 victòries seguides. A través del CanalFEB es podrà seguir en directe el partit.

Diumenge 26 de novembre el Parroquial tornarà a viure un partit d’OK Lliga Plata, ja que el primer equip del CPTordera rep la visita del Vilafranca, segon classificat. Era una de les novetats d’aquesta temporada, la modificació de l’horari en els partits com a locals, però aquesta setmana hem conegut que serà l’únic que es disputi diumenge a les 12:15h. El partit coincideix amb el mercat dominical del municipi, això, dificulta els requisits que demana la Federació, com el tema de la seguretat. Els torderencs buscaran retrobar-se amb la victòria després de la desfeta a Vic. El matx es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube a partir de les 12:15h del migdia.

Per últim, el CFTordera tancarà la jornada de diumenge visitant el camp del Porqueres en la jornada 12 a segona catalana. L’objectiu de l’equip d’Adam Fontes és sumar els 3 punts per trencar la ratxa negativa de resultats que arrossega l’equip. El Porqueres està vuitè i el CFTordera dotzè. L’equip d’esports de Ràdio Tordera oferirà el partit a través de la 107.1FM i el canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES