IniciNoticiesEsportsEl CFTordera posa en marxa un equip sènior femení

El CFTordera posa en marxa un equip sènior femení

Històricament, ja hi havia un conjunt sènior dins l’entitat, es va desfer, i ara, es vol tornar a formar. Fins al moment, la resposta ha sigut tot un èxit amb més d’una vintena de dones que han participat en els dos entrenaments

Coincidint amb l’auge del futbol femení que es viu des de les darreres temporades, el Club Futbol Tordera vol continuar apostant per aquesta vessant esportiva. Des de ja fa uns anys van poder recuperar i portar en competició 2 equips femenins i l’objectiu a hores d’ara és ampliar amb més equips. De fet, aquesta temporada, una de les novetats és la recent creació d’un equip nou de futbol 7. Històricament, ja hi havia un conjunt sènior dins l’entitat, es va desfer, i ara, es vol tornar a formar. Aida Illas, coordinadora de la secció femenina del CFTordera, explica que era una demanda de les dones del municipi.

Aida Illas 1

Actualment, el club torderenc compta amb un infantil i un cadet. I aquesta creació del sènior significa un pas important per les jugadores de la base que volen arribar al primer equip. Segons Illas tenen moltes ganes perquè segueixen el futbol femení gràcies al bon moment del Barça.

Aida Illas 2

Fins al moment han fet 2 entrenaments amb una vintena de dones de diferents nivells, algunes ja havien jugat anteriorment i altres comencen de 0.  

Aida Illas 3

“en el primer entrenament va ser molt sorprenent la crida de jugadores que van venir”

Des del club volen animar a qualsevol dona major de 18 anys que tingui interès a jugar a futbol que provi els entrenaments que realitzen cada dilluns de 20:30h a 21:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES