IniciNoticiesCulturaLA URBANITZACIÓ TERRA BRAVA DE TORDERA COMENÇA AVUI LA SEVA FESTA AMB...

LA URBANITZACIÓ TERRA BRAVA DE TORDERA COMENÇA AVUI LA SEVA FESTA AMB ACTIVITATS DIVERSES

Avui comença la festa Major de Terra Brava que s’allargarà fins diumenge. A primera hora d’aquest matí, 3 “chupinazos” han donat el tret de sortida a la festa de la urbanització. A dos quarts d’11 hi ha jocs de cucanya i un taller de pintura i guix, i a dos quarts de 2 vermut popular. A la tarda, a partir de dos quarts de 5, campionat de dòmino i escacs i concurs de coques i truites. A les 5, activitats esportives, taller de guix, taller de braçalets i jocs, i mitja hora més tard, monòlegs. A partir de dos quarts de 9 del vespre, sopar de germanor, i a dos quarts d’11 de la nit, cinema a la fresca. Les activitats d’avui finalitzaran a les 12 de la nit amb música i “karaoque”. El president de l’Associació de veïns sociocultural de Terra Brava, Alejandro Ferrer, ens parla de les activitats d’avui.

Demà dissabte, 7 d’agost, les activitats comencen a dos quarts de 10 del matí amb una cercavila a càrrec dels Diables. A les 10 del mati es faran campionats diversos, com per exemple de recerca de caramels, i mitja hora més tard començarà un campionat de petanca i un taller de pintura i guix. A la 1 del migdia, refrigeri per tot els esportistes participants. A la tarda, a part de dos quarts de 5, taller de papiroflèxia i taller de màgia. A les 5, final dels tornejos de petanca, dòmino, escacs i futbol i bàsquet 3×3, i a la mateixa hora comença una fira d’artesania que estarà oberta fins les 10 del vespre. A dos quarts de 6 de la tarda més jocs i activitats esportives i a les 7 jocs de cucanya. A les 9 del vespre se celebrarà el sopar popular de la urbanització. El preu és de 4 euros els adults i 2 euros els nens. Les reserves es poden fer a partir d’avui mateix, al bar de l’associació o als telèfons 655 601 595 i 652 915 190. A partir de les 12, un espectacle de flamenc i disco mòbil posaran el punt i final a les activitats de dissabte. El president de l’Associació de veïns sociocultural de Terra Brava, Alejandro Ferrer, ens parla del sopar popular.

L’últim dia de la festa, el diumenge, 8 d’agost, les activitats esportives obriran la jornada, a partir de dos quarts d’11 del matí. A dos quarts de 12 es farà la presentació del concurs de truites i coques i, una hora més tard, vermut popular. A la tarda, a les 5 entrega de premis i trofeus i a les 6 pallassos. A dos quarts de 8 berenar i, mitja hora més tard, fi de festa.

ÚLTIMES NOTÍCIES