IniciNoticiesSalutAvui es fa una xerrada sobre els trastorns de la conducta alimentària

Avui es fa una xerrada sobre els trastorns de la conducta alimentària

L’activitat s’inclou dins el cicle “Cuidem la nostra salut mental”

La Taula de Salut comunitària de Tordera, conjuntament amb la regidoria de Sanitat i el suport del CAP Tordera, impulsen aquest mes de Novembre diferents trobades i activitats sota el lema “Cuidem la nostra salut mental”. 

Així, durant els pròxims dies hi haurà xerrades de diferents temàtiques com poden ser les demències, la salut mental en els primers anys de la maternitat, trastorns de conducta amb l’alimentació, la depressió o TDAH entre d’altres. Ho explica el regidor de sanitat, Xavier Pla.

espai salut

“considerem que son xerrades necessàries pels ciutadans”

Avui tenim una xerrada per parlar dels trastorns de la conducta alimentària; què són, detecció i prevenció a càrrec d’Aida Aguilera psicòloga i Rocio Robles infermera del centre de salut mental infantil i juvenil de l’Alt Maresme.

Per dijous, hi haurà la xerrada Parlem de la depressió: signes d’alarma i gestió a càrrec de Nicolas Delucca psiquiatre del centre de salut mental Alt Maresme.

Les xerrades es realitzaran a la sala polivalent de la biblioteca  a partir de les 17:30h. 

La Taula de Salut comunitària està formada per representants tècnics de l’ICS (ambulatori de Tordera), les farmàcies locals, per l’Agència de salut pública i per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES