IniciNoticiesCulturaRACIÓ DOBLE DE “PEIXERA” AQUEST CAP DE SETMANA, AVUI AMB UNA SESSIÓ...

RACIÓ DOBLE DE “PEIXERA” AQUEST CAP DE SETMANA, AVUI AMB UNA SESSIÓ DE PEL·LÍCULES DE SÈRIE B I DEMÀ AMB ACTUACIONS EN DIRECTE

El festival La Peixera arriba per onzè any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat juvenil El Crit. Com és habitual en els darrers estius, l’associació aposta per una nova edició del festival. Aquest any celebren la seva onzena edició i ho fan com l’any passat, sota una carpa de circ. Aquesta permetrà que en cas de pluja no hagi de quedar suspesa l’activitat programada. Els actes de La Peixera s’acabaran aquest cap de setmana, amb una ració doble: avui, cinema de terror i sèrie B, i demà actuacions en directe.

Avui es projectaran les pel·lícules “Zombie Town” i “Bienvenidos a Zombieland”, pel·lícules de terror i sèrie B ambientades en el món dels no- morts. Per demà s’ha preparat les actuacions de “Som 3 de 3”, que explicaran contes eròtics; una demostració de dansa a càrrec de Camerino General, del Teatre Clavé; actuacions de teatre de la mà de Xuriguera i Faixedas, ex Teatre de Guerrilla i, per acabar, un concert de jazz amb la Mystic Flugelhorn Band. La última Peixera del 2010 estarà presentada per l’Àlex. La presidenta del Crit, Teresa Pera, ens ha donat més detalls de la Peixera d’aquest cap de setmana.

Recordem que les actuacions de La Peixera seran avui i demà, a partir de les 11 de la nit, al parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat juvenil El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES