IniciNoticiesEsportsEl cap de setmana esportiu deixa més derrotes que victòries

El cap de setmana esportiu deixa més derrotes que victòries

El CFTordera va perdre a casa per 3 a 4 contra el Palafrugell, el CEEB Tordera Uni Girona no va poder contra el Sevilla (60-78) i el CPTordera va encaixar una dura derrota a la pista del Vic (8-3). Només el Futsal Tordera segueix en bona dinàmica, victòria davant el Caldes de Malavella

Jornada grisa per la majoria de primers equips de Tordera. L’única victòria la va sumar el Futsal Tordera. L’equip va derrotar al Caldes de Malavella per 4 a 6, resultat que referma que els torderencs estan signant un inici impecable, invictes i líders de segona catalana.

El Palafrugell es va endur els 3 punts del municipal d’esports contra un CFTordera que va remuntar un 1 a 3 advers, però que al final, la contundència i l’efectivitat dels de l’Empordà van dibuixar el camí de la victòria (3-4). Els torderencs no van poder arrodonir la festa de la presentació dels equips viscuda aquella mateixa tarda, tot i fer bons trams de partit. Segons Adam Fontes, entrenador del Tordera, les desconnexions de l’equip les aprofiten els rivals.

Adam Fontes Palafrugell

El CFTordera encadena 4 partits sense guanyar i es manté en la dotzena posició a la lliga.

A casa també va jugar el sènior femení del CEEB Tordera, però tampoc va tenir sort. Derrota contra el Sevilla (60-78). El pavelló dels països catalans va poder veure un partit igualat, una primera part marcada pels triples locals, va passar factura a l’últim quart, on les jugadores estaven desgastades físicament. Això ho va utilitzar el Sevilla per guanyar el partit signant un parcial de 7 a 28. Segona derrota consecutiva a Lliga Femenina 2 per l’equip de Marc Delemus que se situa novè.

Una de calenta i una de freda pel CPTordera. Els torderencs disputaven la segona jornada seguida a domicili i van marxar de la pista del Vic amb una golejada local (8-3). El partit s’ha de diferenciar en dues parts. Un primer temps igualat amb els dos conjunts dins el partit i que va arribar al descans amb empat a 2. I una segona part, on el Vic va sortir dels vestidors com una piconadora. Els locals van ser molt superiors deixant fora del duel al Tordera que no va poder fer res per contrarestar el ritme i les ocasions del Vic. Tot i el doble de Pablo Torres i el gol de Dani Treccagnoli, el conjunt groc i vermell encaixa una derrota abans de rebre el Vilafranca en el Parroquial.

Sergio Alonso, segon entrenador del Tordera, explicava després del partit perquè l’àrbitre va ensenyar-li una targeta vermella, i en Fran González una blava.

Sergio Alonso Vic

El CFTordera cau a la cinquena posició a l’OK Lliga Plata Nord.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.