IniciNoticiesEsportsDissabte el municipal d’esport es vestirà de gala per la presentació oficial...

Dissabte el municipal d’esport es vestirà de gala per la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 23-24

Un curs esportiu que coincideix amb un moment molt especial pel club torderenc, ja que compleix 110 anys de la seva fundació

Aquest dissabte 18 de novembre el CFTordera prepara una jornada completa al municipal d’esports. Aprofitant el duel de la jornada 11 de lliga del primer equip, l’entitat realitzarà la presentació oficial dels equips d’aquesta temporada 23-24. Una festa que començarà a les 15:30 amb la presentació, a les 16:00h foto per equips, a les 17h es durà a terme el partit de la segona catalana contra el Palafrugell i al descans, sobre les 17:45h, hi haurà una xocolatada per a tothom. Ho explica el president del CFTordera, en Dani Lopez.

Dani López 1

“és un dels moments més bonics de la temporada, per ajuntar-nos tots i totes al camp”

Aquest curs esportiu 23-24 també és especial pel Club Futbol Tordera perquè compleix 110 anys d’història. Segons l’actual president, és una efemèride que l’omple d’orgull per totes les persones que han format part del club.

Dani López 2

Els equips han crescut respecta l’any passat. Actualment, l’entitat torderenca disposa d’11 equips de futbol 7, 5 de futbol 11, dos equips femenins i en creació un sènior, dos equips sèniors masculins, un equip de veterans i l’equip dels Invencibles. Dani Lopez convida a tothom a omplir el municipal d’esports.

Dani López 3

Des del club es fa una valoració molt positiva d’aquesta trajectòria. De fet, el mateix president del CFTordera, acompanyat de la família Caparrós, van assistir a l’acte de celebració del centenari de la base del RCD Espanyol. Una efemèride que celebrarà el club, ja que representa 110 anys formant jugadors i jugadores i apostant pel futbol, els valors i la seva formació.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES