IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del CPTordera ha començat amb bons resultats...

La secció de patinatge artístic del CPTordera ha començat amb bons resultats els primers opens de la temporada

En una temporada que va de juliol a juliol i on el sistema de puntuació és per rànquing, totes les patinadores han de superar un seguit d’opens per tal d’acabar classificades entre les 7 primeres i poder disputar la final de Catalunya

Les competicions ja han començat per els/les alumnes de la secció de patinatge artístic del CPTordera. En una temporada que va de juliol a juliol i on el sistema de puntuació és per rànquing, totes les patinadores han de superar un seguit d’opens per tal d’acabar classificades entre les 7 primeres i poder disputar la final de Catalunya. Mínim han de realitzar 3 opens del seu nivell. A més, les prop de 40 patinadores que conformen el CPTordera, juntament amb el cos tècnic, s’han hagut d’adaptar a les obres que s’estan fent a les instal·lacions municipals on entrenen. Tot i aquests inconvenients, del nivell 1 al 7, ja han iniciat la temporada. La Judit Dameson, professora de l’entitat des de fa 20 anys, es mostra contenta de les primeres setmanes de competicions.

Judit Dameson 1

“vam tenir molts podis”

La meta de la secció de patinatge artístic del CPTordera és arribar a la final de la copa Catalunya. En parla l’entrenadora de la modalitat individual.

Judit Dameson 2

Judit Dameson afegia amb quin objectiu preparen els exercicis, ja que tenen un procés per tal d’anar augmentant la dificultat de les coreografies.

Judit Dameson 3

L’entrenadora del CPT també va confirmar dins l’entrevista feta en El Show dels Esports que per Nadal l’entitat organitzarà el Festival de Patinatge.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.