IniciNoticiesEntitatsL’Esplai el Garbell prepara noves activitats després del seu 15è aniversari

L’Esplai el Garbell prepara noves activitats després del seu 15è aniversari

L’entitat reivindica el seu paper en el lleure i ja programa les seves primeres sortides

L’Esplai el Garbell va celebrar el passat 12 d’octubre el seu 15è aniversari. Després de fer un concert a l’estiu i realitzar la diada anual, ara torna a posar fil a l’agulla a les seves activitats. Com cada any, tots els grups programaran les seves sortides. L’escapada conjunta, per la seva part, ja té data: 6, 7 i 8 de desembre. D’altra banda, l’esplai continuarà amb “El pas”, que són unes colònies que els i les més grans fan per tancar l’etapa d’infants. Dins del reguitzell de moviments, com cada Carnestoltes l’Esplai el Garbell hi deixarà empremta. És una de les activitats on més es dona a conèixer i es deixaran veure a Tordera, Sant Pere, Malgrat de Mar i Sils.

Respecte al paper que té l’entitat dins el municipi i la seva evolució, Júlia Maynou, una de les membres de coordinació, assegura que amb el temps s’han promogut més els valors que defensa l’esplai.

Esplai Teranyina 1

“Al principi es veia l’esplai com un lloc per passar-hi l’estona”

Amb relació al creixement dels últims anys, Maynou i Núria Serra, també coordinadora, fan èmfasi en educar en la diversitat i crear un espai inclusiu.

Esplai Teranyina 2

“Volem que l’esplai sigui un espai inclusiu i amb diversitat”

Les coordinadores també troben a faltar suport en determinats moments per part de les institucions. Sobre el concert suspès el passat juliol, Maynou lamenta que “a vegades es posin entrebancs per fer actes en una entitat tan petita”. Tot i això, la jove reconeix que entenen que no són l’única associació al poble i que, per tant, és difícil abastar-ho tot. Malgrat això, agrairien més visibilitat per donar-se més a conèixer.

Esplai Teranyina 3

“Entenem que no som l’única entitat, però les entitats de lleure notem poc suport”

Podeu trobar l’entrevista sencera a la carta de Ràdio Tordera, a la secció de “La Teranyina”, on es tracten temes com l’organització interna de l’esplai o com la creació de les dinàmiques d’activitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES