IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria a...

El sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria a la pista del Masnou

Per contra, cap de setmana negre pel Club Futbol Tordera, CEEB Tordera Uni Girona i el Club Patí Tordera. Els 3 van deixar-se punts a domicili

El cap de setmana esportiu només ha estat positiu del sènior masculí del CEEB Tordera. De fet, era l’equip més necessitat de victòries, i no van fallar. Els torderencs visitaven la pista del Masnou i van imposar-se per 54 a 62. Un partit igualat on el primer i últim quart van ser claus per decantar la balança a favor de l’equip de Xavier Isarn. Triomf important per refer-se de les dues últimes derrotes que havien encaixat en aquest inici de lliga.

La resta de primers equips de Tordera no van tenir la mateixa sort. Va ser un cap de setmana negre del Club Futbol Tordera que va caure golejat al camp del líder, la Juventus Lloret per 5 a 1. Encara, l’equip no sap que és guanyar fora de casa. Escoltem la valoració de l’entrenador torderenc, Adam Fontes.

Adam Fontes Lloret

També va encaixar una derrota a domicili el sènior femení del CEEB Tordera que afrontaven el segon desplaçament llarg de la temporada a LF2 (66-52). El conjunt torderenc va viatjar a Pamplona per disputar la quarta jornada contra l’Aranguren Multibasket. El partit va començar igualat, però el segon quart i a la tornada de vestidors, les locals van sentenciar el duel sent superiors a les torderenques. Les de Marc Delemus cauen a la vuitena posició amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Finalment, el Club Patí Tordera tampoc va poder fer res a la pista del Sant Feliu on va perdre per 4 a 0. Primera part igualada on els torderencs van aguantar i tots dos equips van tenir les seves ocasions per avançar-se en el marcador. A la represa, el Sant Feliu va obrir la llauna amb un gol als 40 segons. Un gol que no s’esperava el Tordera i que els hi va fer molt mal. A partir d’aquí, els torderencs van desfer-se i no van saber tornar-se a connectar en el partit. Les faltes directes haurien sigut claus per capgirar el partit, però les 3 que va tenir el CPTordera no van entrar. Després del bon inici de lliga, aquesta és la primera derrota de la temporada a l’OK Lliga Plata Nord.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.