IniciNoticiesRegidoriesLa regidoria de joventut impulsa avui una trobada per a elaborar el...

La regidoria de joventut impulsa avui una trobada per a elaborar el nou Pla Local de Joventut

La reunió serà a les 18:00h al casal de joves amb el repte d’afrontar la realitat juvenil torderenca

Des de la regidoria de Joventut, s’impulsa avui a les 18h al Casal de Joves un punt d’inici de l’elaboració del nou pla local de joventut del municipi. Es tracta d’una eina que vol comptar amb la participació de joves, entitats i tècnics municipals amb el repte d’aconseguir un document estratègic a través del qual es reflecteix la realitat juvenil torderenca i quina és la seva projecció de cara als propers anys. 

Des del govern municipal es treballa per conèixer de primera mà i analitzar la realitat que viuen els joves del municipi. A través de l’elaboració d’un Pla Local de Joventut (PLJ), es podrà estructurar tot un seguit de polítiques efectives per a la millora de la vida i les condicions de les persones joves de Tordera, així com per dinamitzar la seva participació i pertinença als afers municipals. El regidor de joventut, Aniol Canals assegura que la voluntat és escoltar els joves per conèixer les inquietuds i necessitats.

Aniol Pla Local Joventut

“volem sortir més al carrer per parlar amb els joves”

Dins del calendari, properament també es convocarà una reunió amb representants polítics i una altra per a tècnics municipals per així construir aquest projecte de forma transversal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES