IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’ajuntament porta avui a aprovació les ordenances fiscals de...

El ple de l’ajuntament porta avui a aprovació les ordenances fiscals de 2024

El ple començarà a les 19:00h a la sala de plens de l’hospital de pobres i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

L’Ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 9 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’exercici 2024.

En declaracions a Ràdio Tordera, l’alcaldessa Elisabet Megias avançava fa unes setmanes que s’hauran de fer reajustaments després de quatre anys de taxes i impostos congelats.

Megías impostos

NO HI HAURAN EXCESSIVES PUJADES, PERÒ SÍ QUE HI HAURÀ REAJUSTAMENTS EN ALGUNES TAXES”

El plenari també debatrà el conveni de delegació de competències entre l’Ajuntament de Tordera i el Consell Comarcal del Maresme per a la compra agregada d’energia elèctrica i gas natural i l’assessorament tècnic i gestió en matèria d’energia. En l’apartat de mocions, VOX en presenta una per la gratuïtat del aparcament. La sessió acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. El ple començarà a les 19:00h a la sala de plens de l’hospital de pobres i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES