IniciNoticiesEsportsEls Maduixots celebren a Tordera el seu desè aniversari acompanyats de la...

Els Maduixots celebren a Tordera el seu desè aniversari acompanyats de la Colla de Diables

Els castellers commemoren aquesta efemèride amb diverses activitats, repartides durant el cap de setmana, que també acolliran 3 municipis més de la comarca

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima estan d’aniversari, celebren els 10 anys de la seva fundació. Una efemèride que volen compartir amb la ciutadania organitzant diferents activitats a 4 municipis de la comarca. Els actes per commemorar els 10 anys començaran demà divendres 27 d’octubre i finalitzaran diumenge 29 d’octubre. Andrea Almenta, cap de colla dels Maduixots, comparteix que signifiquen aquests 10 anys.

Andrea Almenta efemèride

“per nosaltres han sigut 10 anys d’emocions compartides, d’objectius assolits, de sopars i festes. En definitiva, de família”

El tret de sortida serà a la plaça de l’Ajuntament de Calella on es farà un assaig obert i tallers per famílies. L’endemà, a la plaça de Poppi de Palafolls s’ha organitzat una xocolatada i ball de gegantons. A més, també hi haurà un taller de circ amb El Circ Petit, un taller de castells, pintacares i vermut musical.

A les 20:00h, arribarà el torn de celebrar el desè aniversari a Tordera. La plaça de l’Església serà l’escenari d’un espectacle de foc i castells amb la Colla de Diables de Tordera i els Maduixots.

El diumenge serà el darrer dia de les activitats. A les 12:00h del migdia, a la plaça de l’Ajuntament de Pineda de Mar hi actuaran els Maduixots, els Matossers de Molins de Rei i els Guillats de la Selva. Per posar la cirera al pastís a un cap de setmana molt especial, es farà un dinar de germanor. Almenta convida a tothom a formar part de la diada amb la colla.

Andrea Almenta efemèride 2

Fins a la primavera, celebraran més activitats per commemorar els 10 anys de la colla.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES