IniciNoticiesEsportsEls equips federats del Club Vòlei Tordera s'han enfrontat als rivals més...

Els equips federats del Club Vòlei Tordera s’han enfrontat als rivals més forts en aquest inici de lliga

L’objectiu és que tots els jugadors i jugadores tinguin el mateix nivell dins l’equip, ja que aquest any s’han incorporat molts de nou

El Club Vòlei Tordera ja està immers en plena la competició. 3 equips de l’entitat estan federats, el juvenil masculí, el cadet femení i el juvenil femení. I aquesta cap de setmana també començarà la lliga de l’escoleta al Consell Comarcal. Victor Valls, entrenador del Club Vòlei Tordera, feia balanç d’aquest primer mes de lliga.

Víctor Valls 1

“el que es tracta és agafar ritme de competició de nivell federatiu”

Un dels equips que entrena en Victor Valls és el juvenil masculí. Ell mateix apuntava que en 3 jornades s’han enfrontat contra els rivals més difícils, el Club Voleibol Olor i el CV Avap Girona.

Víctor Valls 2

També s’ha de tenir en compte que aquest any s’han incorporat jugadors/es nous, i per això, l’objectiu és que tots els equips tinguin el mateix nivell.

Víctor Valls 3

El Pavelló dels Països Catalans llueix cada cap de setmana grans entrades per veure els diferents conjunts federats de l’entitat torderenca. Aquest dissabte, el juvenil masculí jugarà com a local a les 10 contra l’Associació Vòlei Sant Pol.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.