IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves engega la programació de tardor 2023

El Casal de Joves engega la programació de tardor 2023

Destaca divendres un taller de caracterització de Halloween i els dimecres un espai d’orientació i acompanyament vivencial de les persones joves

El Casal de Joves de Tordera, ha presentat les noves activitats de tardor adreçades a nois i noies d’entre 12 i 16 anys. 

Les propostes tindran lloc de dilluns a divendres de 17:30h a 19:00h, les places seran limitades i caldrà reservar l’assistència prèviament al Casal.

Per aquest trimestre el Casal oferirà les següents activitats dirigides: converses en angles (els dilluns), un taller de manga (els dimarts), taller de cuina (els dimecres) tècniques d’estudi (tots els dijous) i kpop class (els divendres). Explica alguna de les novetats, la tècnica del Casal, Carme López

Casal Joves 1

Els divendres 27 d’octubre es farà un taller de caracterització de Halloween de 17:30h a 19:30 amb inscripció prèvia. Cada tarda també hi haurà de 16h a 17:30h un espai d’estudi. A més, cada dimecres a la tarda s’ofereix un espai d’orientació i acompanyament vivencial de les persones joves. Aquest espai serà realitzat per la Sònia Aliva, la qual explica l’objectiu.

Casal Joves 2

“fem un acompanyament en les problemàtiques que els joves tinguin”

A banda de les activitats organitzades i dirigides, el casal de joves disposa diàriament del punt d’informació juvenil, a través del qual els joves es poden informar i assessorar en temes de Mobilitat internacional, sobre el programa ocupacional Garantia Juvenil, punt lila i orientació. També s’ofereix una aula d’estiu de dilluns a dijous de i els bucs d’assaig per tots aquells músics amateurs que no disposin d’espai a casa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES