IniciNoticiesEsportsSegona victòria del CEEB Tordera Uni Girona a Lliga Femenina 2

Segona victòria del CEEB Tordera Uni Girona a Lliga Femenina 2

L’equip de Marc Delemus va aconseguir imposar-se al CB Andratx al pavelló dels països catalans i suma el primer triomf a casa

El sènior femení del CEEB Tordera continua demostrant el seu potencial i ja s’ha situat cinquè al grup B a LF2. Gràcies a la victòria aquest passat cap de setmana a casa contra el CB Andratx (59-43), el conjunt torderenc ha sumat el segon triomf a la categoria. Les torderenques van enfrontar-se a l’últim duel a l’equip balear i van ser superiors dominant els 40 minuts de joc. Una bona defensa contra un rival directa a la classificació va ser clar per imposar-se a Andratx. Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, estava molt satisfet a l’acabar el partit.

Delemus Andratx 1

“l’equip ha treballat molt bé, hem tingut un bon rendiment defensiu i ens ha permès més tranquil·litat. Victòria molt important contra un rival directe”

El Tordera es desplaçarà el proper cap de setmana a Navarra per jugar a la pista del Aranguren Multibasket, un duel d’alçada, ja que les locals tenen els mateixos punts que les torderenques i arriben en dinàmiques de resultats similars. 2 victòries i una derrota en 3 partits disputats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.