IniciNoticiesSocietatEl turisme estranger estival augmenta un 21,8% a Tordera respecte a l’estiu...

El turisme estranger estival augmenta un 21,8% a Tordera respecte a l’estiu de l’any passat

Segons dades de l’INE, aquest any la comarca pot igualar o superar les xifres del 2022

El turisme estranger registrat aquest estiu a Tordera ha augmentat un 21,8% a Tordera respecte a l’estiu del 2022. Aquest any han visitat Tordera 5947 estrangers, mentre que l’any passat la xifra del juny, juliol i agost arribava als 4880. D’aquesta manera, es confirma una tendència a l’alça amb relació al turisme estranger al nostre municipi i a la resta de la comarca.

Les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) mostren a Tordera un creixement arran de la pandèmia d’un 30%, a espera dels resultats definitius del 2023. El turisme estranger puja a mesura que es van apropant els mesos de calor i el febrer ha estat el mes més pobre d’enguany.

Un de cada quatre estrangers que ens visita és francès, seguit dels alemanys i els italians, unes dades que es mantenen a la resta del Maresme. Per altra banda, en el global de la comarca, Santa Susanna, Calella i Malgrat de Mar són els municipis que han rebut més turistes estrangers aquest agost i n’han acumulat, respectivament, el 21,8%, 19,2% i 16,0% del total del mes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES