IniciNoticiesSocietatL’Ajuntament de Tordera digitalitza una part del padró de Tordera

L’Ajuntament de Tordera digitalitza una part del padró de Tordera

Es pot consultar en línia els padrons d’habitants des de l’any 1800 fins al 1973

L’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Tordera, sota la responsabilitat de l’arxivera municipal, ha digitalitzat una part del padró de Tordera. D’ara endavant, es podrà consultar en línia els padrons d’habitants des de l’any 1800 fins al 1973.

L’objectiu és apropar aquesta documentació a la ciutadania. La recerca es pot fer a través del cercador d’Arxius en línia d’aquest enllaç. Eva Victorio, l’arxivera municipal, afirma que el procés farà més àgil la consulta i que afavorirà la conservació de l’original en paper.

Digitalització padró

“La consulta serà molt més ràpida, còmode i accessible”

Tal com afirma Victorio, la iniciativa forma part d’un programa a càrrec de l’Arxiu Comarcal del Maresme anomenat “Xarxes”.

Digitalització padró 2

Per altra banda, també s’han digitalitzat els padrons d’habitants d’Hortsavinyà des de l’any 1910 a 1928, municipi que el 31 de desembre de 1929 es va agregar a Tordera.

El projecte, però, encara va més enllà. En els pròxims mesos, el propòsit serà afegir-hi les actes dels plens de l’Ajuntament de Tordera començant per les més antigues que són de l’any 1832 i, d’aquesta manera, ampliar la documentació disponible en aquest mateix cercador d’Arxius en línia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES