IniciNoticiesEsportsEl dissabte tornen els xerrics dels patins del primer equip del CPTordera...

El dissabte tornen els xerrics dels patins del primer equip del CPTordera amb l’inici a l’OK Lliga Plata

Aquest any i com a novetat respecte la temporada anterior, jugaran al grup nord amb una plantilla renovada, jove i amb projecció de futur

Torna l’hoquei patins al Parroquial. Demà, el Club Patí Tordera comença el camí a la segona màxima categoria de l’hoquei patins estatal, l’OK Lliga Plata. Aquest any i com a novetat respecte la temporada anterior, jugaran al grup nord i s’enfrontaran a 3 rivals de Galicia i a equips catalans com el Sant Feliu, Manlleu, Vilafranca, Sant Cugat o Vic, entre d’altres. Un nou curs 23-24 que s’inicia amb un bloc renovat i molt jove. També amb el retorn a les files torderenques del jugador Pablo Torres, que després del seu pas pel Mataró, ha decidit tornar “a casa seva”.

CPT 1

La plantilla torderenca s’ha reforçat amb jugadors de la base i un parell de reforços. Per exemple, el de Nico Torres, format al júnior del Barça, s’incorpora a la dinàmica del primer equip per obrir una nova etapa al costat del seu germà i la resta de jugadors. En parla Nico Torres.

CPT 2

El CPTordera començarà la lliga jugant a casa. Precisament contra el Calvo Escola Lubiáns a les 16h de la tarda, un conjunt gallec que ha ascendit aquest any a l’OK Lliga Plata. Segons els jugadors del primer equip, Pablo i Nico Torres, el Parroquial a de ser un fortí aquesta temporada.

CPT 3

“ganar fuera de casa es muy difícil y en casa tenemos que intentar ganar todo”

L’objectiu principal serà un cop més, aconseguir la permanència el més ràpid possible. Tots els enfrontaments de la temporada es podran seguir en directe per la 107.1 FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera, començant aquest dissabte a les 16h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.