IniciNoticiesEntitatsLa biblioteca acull l'exposició del projecte Re-voltes d’Òmnium que recorda la mobilització...

La biblioteca acull l’exposició del projecte Re-voltes d’Òmnium que recorda la mobilització perquè no es tanqués l’estació de tren

La mostra reviu la revolta popular que hi va haver a Tordera als anys 80 amb motiu de l’oposició popular a la decisió de RENFE de tancar l’estació de tren.

Fins el dimarts 31 d’octubre, la biblioteca de Tordera acollirà l’exposició del projecte Re-voltes, organitzat pel grup de treball d’Òmnium Alt Maresme a Tordera, que es podrà veure de dilluns a divendres.

El projecte “RENFE, no ens tanquis l’estació” va ser presentat al març d’enguany, amb un recorregut des del pont de ferro i fins a l’estació en què es va explicar al públic assistent com va sorgir i desenvolupar la revolta popular que hi va haver a Tordera als anys 80 amb motiu de l’oposició popular a la decisió de RENFE de tancar l’estació de tren.

L’exposició rememora la revolta amb un recull de premsa en què s’hi poden trobar notícies i articles que van teixint la història i el desenvolupament de la revolta al poble i la repercussió que va tenir. Aquesta activitat forma part del projecte (re)volta que té la finalitat de cohesió social. Ho explica la portaveu d’Omnium a Tordera, Montse de Diego.

Revolta

“HI VA HAVER-HI UNA “REVOLTA” DE TOT UN POBLE MANIFESTANT-SE PERQUÈ VOLIEN L’ESTACIÓ OBERTA”

El projecte Re-voltes es du a terme un dia a l’any de forma simultània en diverses poblacions d’arreu del país per posar de manifest revoltes que s’han produït.

Podeu trobar més info a www.lesrevoltes.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES