IniciNoticiesEntitatsTORDERA ACULL EL III CAMPUS OKTITANS RAMON BENITO D’HOQUEI SOBRE PATINS

TORDERA ACULL EL III CAMPUS OKTITANS RAMON BENITO D’HOQUEI SOBRE PATINS

Tordera acull des d’aquest passat diumenge, 18 de juliol, el segon torn del III Campus Oktitans Ramon Benito. Després de l’experiència obtinguda en la organització d’altres campus i de l’èxit aconseguit en les dues primeres edicions d’aquest, el Campus Oktitans Ramon Benito es torna a realitzar, però enguany a la nostra població, ja que les normatives actuals demanen certs requisits que la instal·lació on es celebrava fins ara no complia. Així ho ha explicat a Ràdio Tordera, el torderenc i també director del campus, Ramon Benito.

Els participants del campus no només aprenen hoquei d’alt nivell amb els monitors i els jugadors invitats que van passant pel campus, sinó que es diverteixen participant en activitats rurals i nàutiques, a més de gaudir del companyerisme esportiu tant amb els altres integrants del campus com amb els entrenadors. Benito explica algunes de les activitats que fan al llarg d’aquests dies de campus.

El campus s’ha fet en dos torns segons l’edat dels participants i en total ha reunit una vuitantena de nens, tant de Tordera com de fora. Ramon Benito en fa una valoració molt positiva.

El segon torn del III Campus Oktitans Ramon Benito finalitza aquest dissabte, 24 de juliol. A les 11 del matí començaran al Pavelló Parroquial de Tordera els partits finals commemoratius de fi d’estades i al final es realitzarà el repartiment de premis i regals commemoratius als participants del campus.

ÚLTIMES NOTÍCIES