IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA ENGUANY A LA...

EL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA ENGUANY A LA ONZENA EDICIÓ I COMENÇA AQUEST DISSABTE AMB ACTUACIONS DE CIRC, PALLASSOS i MÚSICA

El festival La Peixera arriba per onzè any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat juvenil El Crit. Com és habitual en els darrers estius, l’associació aposta per una nova edició del festival. Aquest any celebren la seva onzena edició i ho fan com l’any passat, sota una carpa de circ. Aquesta permetrà que en cas de pluja no hagi de quedar suspesa l’activitat programada. Els actes de La Peixera donaran el seu tret de sortida aquest proper dissabte 24 de juliol, a les 11 de la nit, i podrem veure pallassos amb l’espectacle “Combiclown”, circ de la mà d’en Gromic i música, primer amb l’actuació de “La rateta que escombrava l’escaleta” i després amb el DJ Tomás. La primera Peixera del 2010 la presentarà en Ricardo. Ens parla de les actuacions d’aquest dissabte, la presidenta d’El Crit, Teresa Pera.

Recordem que La Peixera 2010 engega aquest dissabte, 24 de juliol, a partir de les 11 de la nit, al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat juvenil El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES